• AVIS DE PERILL D’UNA NOVA EPIDEMIA POLÍTICA EN LA COMUNITAT VALENCIANA QUE POT AFECTAR GREUMENT A LA POBLACIÓ DE PEGO.

  Fa unes setmanes, des de Ciutadans de Pego – Ciudadanos de Pego, es feia un comunicat deixant ben clar als nostres seguidors i simpatitzants que res teníem a vorer amb el partit polític “Ciudadanos C’s”, partit d’àmbit nacional que està implantant-se en la nostra Comunitat.

  Com tots sabeu, l’iniciativa d’Albert Ribera per les terres catalanes ens mereixia tot el nostre respecte i es important que gent decidida com ell plante cara conforme ho va fer en eixe entorn de crispació política que s’ha viscut i es viu en Catalunya, es de valents prendre iniciatives com la que va iniciar en 2007 al igual que ho varem fer nosaltres en Pego per fer front a les postures de despotisme d’alguns polítics, ara bé ja es va deixar clar en la nostra ultima nota publicada que res teníem que vorer amb dita formació, encara que coincidirem en el nom.

  Els pegolins tenen que obrir els ulls i vorer que es lo que esta passant i lo que possiblement pase dins de no res i per això volem advertir-los. Comença l’explicació:

  En la nostra comunitat existia un partit denominat CDL (Centro Democratico Liberal), partit constituït majoritàriament per politics eixits del Partit Popular, concretament del sector no oficialiste en aquells moments, o siga els que no eren Campsistes (partidaris del a les hores president Francisco Camps), sabran qui eren d’ací a uns instants. Quant comença a prendre força el moviment d’Albert Ribera a nivell nacional, en la nostra Comunitat es crea “Ciudadanos C’s” i tot i que pareix un moviment “verge” a nivell de tota Espanya, ja es comentava que estava “dirigit per algú” i que no era precisament Albert Ribera (encara que ell posa la cara). Eixa mateixa força, “recomana” al CDL s’integre dins de Ciudadanos, i tots els seus membres, com a bons xics obeeixen a la “voz de su maestro”, es reuneixen en la localitat valenciana de Benetusser i acorden integrar-se en la nova formació. O siga i resumint-ho: els ex-PP que formaven el CDL, passen a formar Ciudadanos C’s. Estes persones van treballant, fent lo que es manen des de dalt com a bon partit piramidal.

  Ara, desprès de les eleccions d’Andalusia, ja ha botat la llebra i per anar mes directament al gra, a continuació posaré un extracte de premsa molt clarificador ( font: eldiariodelnorte.es 25-03-2015):

  Ante la duda, peronismo.

  4. Más críticas a Ciudadanos pero no demasiadas

  Las crónicas relatan que en Andalucía muchos apoderados del PP se encontraron con interventores de Ciudadanos que resultaron ser viejos militantes populares que habían abandonado el partido rebotados con Génova. Por eso, tampoco hay que enfadarles demasiado cuando se discuta con ellos: sería como irritar a los simpatizantes que estás intentando convencer de que no te abandonen.

  En esto no hay nada demasiado claro. En Madrid quieren un poco más de espíritu bélico contra Ciudadanos, mientras que, por ejemplo, en Valencia no quieren asustarlos por si los necesitaran para futuras alianzas. A la espera de que los jerifaltes del PP se decidan sobre el límite hasta el que deben llegar las críticas públicas a la formación de Albert Rivera, lo recomendable es moverse en un terreno intermedio: ni condescendientes como Susana Díaz con los moderadores de los debates de televisión, ni agresivo como Montoro en una sesión de control del Congreso.

  No es descartable, en todo caso, que llegado el momento haya que activar el plan Montoro. Como con Podemos.

  Per lo tant, sols falta posar una foto per a clarificar les cosses i es la següent:

  zaplana

  Per si quedava algun dubte, ja sabem qui es “un dels peixos gords que està per ahi”, però com es diu que vale mas una imagen que mil palabras, jo veig molta copa per a dos persones i per lo menos ja sabem que es el zaplanisme i els seus seguidors qui controlen Ciudadanos C’s en la Comunitat Valenciana.

  I com en el nostre poble també tenim un grup de Ciudadanos C’s, que moltes persones no acaben de conèixer be als seus integrants (grup que ja te el seu origen en el CDL i ha seguit tota la peregrinació que li han manat), pot ser que estiguen realment preparant la taula com Zaplana i Ribera, per a que arribe algú convidat o convidada a sentar-se a menjar amb ells.

  Siga el que siga, des de Ciutadans de Pego i sempre des de la transparència volem que els nostres veïns coneguen les martingales que fan alguns per a vorer si “toquen” poder o mes ben dit “tornen al poder”.

  O tornem a repetir, si algú mos vol confondre amb esta formació política, no tenim res a vore amb ells, però això si, estarem ací per a fer-los front i desemmascarar les seues pretensions.

  Continuarem informant-vos.