• Ciutadans de Pego i les eleccions de maig de 2015.

    Des de Ciutadans, portem treballant per Pego i els pegolins fa ara ja mes de 8 anys. Ha segut molt complicat governar junt a dos forces de diferents ideologies els primer 4 anys i els últims quatre en minoria junt al partit socialista de Pego. A pesar de la complexitat d’aquestos pactes de govern, a pesar de la gran crisi que estem passant, s’ha aconseguit deixar un Ajuntament econòmicament sanejat i que compleix totes les bases i normes marcades per el Ministeri d’Economia i Hisenda, amb créixens. A partir d’ara el nostre Ajuntament esta en condicions de revisar impostos locals a la baixa, com hem vist amb la reducció de la taxa de recollida de fem, amb una reducció del 10%. L’any 2016, qui governen el nostre poble, podrà fer moltes mes reduccions d’impostos o incrementar serveis, si així ho considera, però serà gracies a que es trobaran amb una economia sanejada, treball de molts anys de esforços que mos ha tocat fer a nosaltres.

    Convençuts de que la nostra línea de treball ha segut la correcta, pot ser amb xicotetes incidències o detalls que a vegades no es poden evitar però si rectificar o millorar, volem continuar oferint al veïns de Pego una opció política seria, amb experiència de govern en temps difícils com els que hem passat i que no obeeix ni obeirà a cap interès que no siga el de treballar per el seu poble i els seus ciutadans. Per lo manifestat, volem comunicar als nostres afiliats, simpatitzants i als pegolins en general, que Ciutadans de Pego – Ciudadanos de Pego va a presentar candidatura a les properes eleccions locals.

    Per altra banda, junt a altres partits locals de diferents municipis de la nostra Comunitat, s’ha arribat a un acord de sumar esforços i fer valdre els nostres valors locals a nivell Autonòmic. Considerem que es continuar lluitant per els interessos dels nostres conciutadans, fent escoltar la seua veu en les Corts Valencianes. El nostre projecte difereix molt de lo que ja coneixem, estructures piramidals de partits, on des de dalt anomenen qui serà el que encapsa-la la llista, el que te que ocupar tal o qual càrrec, etc, i els de baix sols tenen que votar i callar. A eixos ja els coneixem, i sabem quines son les seues pretensions, als fets que apareixen dia a dia en la premsa mos rimi tim, tant autonòmica com nacional. Nosaltres volem continuar creixent des de baix, des dels pobles i portar la seua veu als òrgans de govern. No tenim presa, no estem “desmallats de poder” com alguns, volem fer les coses be i això requereix temps, però tenim que començar un dia i entenem que ara es el moment.

    Gracies a tots per la vostra ajuda i col·laboració i com ja sabeu, estem oberts a les vostres opinions a traves de la nostra pagina web.