• L’Ajuntament de Pego informa sobre la sentència de Monte Pego al seu veïnat

    Serà esta vesprada a les 18h., al teatre municipal. Per a l’ocasió l’Ajuntament de Pego ha preparat un PowerPoint explicant que implica cada punt de la sentència 189/2014 de 28 de febrer de la secció 1ª de la Sala del Contenciós Administratiu del TSJCV. Així mateix, contesta les diferents qüestions plantejades pels veïns i veïnes de la urbanització.

    Després que el passat 5 de juny el plenari ordinari de l’Ajuntament de Pego aprovara, per unanimitat, demanar l’execució de la sentència 189/2014, de 28 de febrer, de la secció 1ª de la Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que dóna compte de les obligacions de l’agent urbanitzador Monte Pego S.A., respecte a la macrourbanització, el consistori ha estat preparant el material necessari per a poder informar, amb tot detall, de les implicacions de la mateixa per al veïnat de Monte Pego.

    El resultat es veurà esta vesprada de dimecres, a les 18h., al teatre municipal de Pego, on han estat convocats els veïns i les veïnes de Monte Pego per explicar-los que implica la sentència, tan per part de l’Ajuntament com de la urbanitzadora. A més, els tècnics del consistori pegolí també respondran a les preguntes que ha realitzat el veïnat al respecte. La presentació es durà a terme amb l’ajuda d’un PowerPoint en castellà i anglés i, a més hi haurà disponibles fullets editats també en francés i alemany.

    Font: Radio Pego.