• Nova flota de camions per a la recollida de les escombraries a Pego

  plant 1 basura

  Nou mesos després de l’adjudicació de la concessió de la recollida de residus al municipi, SAV, presenta la nova flota de camions per a la tasca encomanada. El regidor de Residus, Pascual Garcia, recordava que, en complir els 10 anys de concessió, els camions seran del municipi, a diferència del que va passar amb l’anterior concessionària, FCC. També es va presentar el nou logotip i lema de la regidoria de Residus: ‘FemPego, fem un poble net’.

  Divendres al matí es presentava, a la nau de l’empresa concessionària de residus, SAV, inicials de Societat d’Agricultors de la Vega, la nova flota de vehicles per a recollir les escombraries al municipi. Va estar present bona part de l’equip de govern i directius de l’empresa, a més dels treballadors.

  El regidor de Residus, Pascual García, destacava que, “després de 9 mesos d’haver adjudicat el contracte del fem, avui per fi tenim els vehicles nous i que, a partir de demà començarà a veure la gent en el nucli urbà perquè partir de demà començaran a treballar “.

  La composició de la flota inclou: 2 camions de recollida d’escombraries (1 gran i un petit, aquest últim per al nucli històric); 1 rentacontenidors; una compactadora d’envasos, un camió de neteja petit i un per a recollir trastos vells. Un total de 7 o 8 vehicles que, assenyalava García, “esperem que puguin gaudir els ciutadans durant 10 anys que és el que dura la contractació”.

  Garcia destacava que, “la diferència que hi pugui haver amb l’anterior concessionària és que, passats els 10 anys de contracte, aquests camions es quedaran a l’Ajuntament de Pego i, si es pot aprofitar algun aprofitarà. Cosa que no va passar o que patim en l’última contractació perquè, un cop van passar els 10 anys van passar a mans del propietari de l’empresa [FCC] “, recordava el regidor de Residus fent referència a la polèmica sobre les clàusules amb què comptava anterior contracte del fem.

  Els pegolins i Pegolina també podran observar, fàcilment, un nou logotip imprès en cada un d’aquests vehicles: ‘FemPego. Fem un poble net ‘.

  L’objectiu és que “la gent es recordi”. El logotip és un arbre amb les fulles dels colors dels diferents contenidors de reciclatge. Desitjava Pascual Garcia que tot el relacionat amb les escombraries “sigui una cosa col • lectiva, que la gent col • labore i que tinguem un poble net, que és el que al cap volem tots.

  plant 2 basura camio 3 fem pego foto foto pascual furgo furgon plant 1 basura

  Font: radio Pego.