• PLATAFORMA DEMÒCRATA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

  Partits independents i d’àmbit autonòmic expressen conjuntament la necessitat d’una nova força política renovadora, neta, pràctica, sense etiquetes i compromesa amb la societat de la nostra Comunitat.

  Després d’un temps de compartir treball, bones relacions i una voluntat reformista seria, diversos partits estrictament independents, així com d’àmbit autonòmic i alguns professionals privats i públics, s’han organitzat en una plataforma de col·laboració que reclama treballar en una millora, apertura i transparència del govern local, però també en la necessitat de vertebrar i renovar la política supramunicipal i autonòmica: és així com naix Plataforma Demòcrata de la Comunitat Valenciana (Plataforma Demòcrata C.V.).

  El nostre objectiu és senzill, pla i directe: sumar els esforços que fem a nivell local perquè s’escolte la veu dels nostres pobles a nivell autonòmic i posar la llavor d’un nou cicle polític que haurà de millorar el panorama econòmic, productiu i polític de tots els extrems d’esta Comunitat.

  Volem expressar-nos des del moment zero amb rotunda sinceritat: no tenim presa, no pretenem “arribar a les Corts Valencianes siga com siga”, no ni molt menys, mes be al contrari, ens hem proposat crear un projecte de futur que d’ara endavant busque consolidar-se i ser molt rigorós.

  Estem convençuts de que, si volem tindre un futur, hi han aspectes claus, fonamentals, innegociables i vitals en els quals hem de ser ferms, clars i seriosos, tota la societat de la Comunitat Valenciana, tots, siguem d’una població alacantina, d’un municipi de la província de València,de qualsevol punt castellonenc: no dependre de fora, fer neteja del nostre marc polític, renovar i innovar, ser molt pràctics, impulsar el nostre finançament, el teixit productiu propi i per suposat, fer respectar els nostres ajuntaments i necessitats, sense concessions.

  Rebutgem buscar etiquetes, conformar una estructura piramidal de partit tradicional, encetem este camí sense mentides, ni falses expectatives i ho fem buscant en primer lloc la voluntat dels nostres veïns i el seu recolzament. Ens organitzem a través de les negociacions pactades entre els diferents partits locals i basant-nos en les necessitats dels nostres municipis i territoris, volem sumar els esforços per vertebrar esta Comunitat d’una manera realista.

  Es per això que conscients de que tenim molt de treball per davant però segurs de que estem sembrant un projecte de futur, un projecte que hui és necessari però que esdevindrà imprescindible ben prompte, els sota firmants ens constituïm en esta Plataforma Demòcrata de la Comunitat Valenciana, a la qual podran adherir-se aquells partits locals i autonòmics que s’identifiquen amb esta voluntat i vullguen avançar amb nosaltres per este nou camí, imprescindible per a la nostra gent.

  Col·lectius signants :

  Demócratas x Alicante (Alacantí) ; Ciutadans de Pego – Ciudadanos de Pego (La Marina Alta); Calp Independientes (La Marina Alta) ; Gent per la Vila (La Marina Baixa) Demòcrates-Units x Tavernes (La Valldigna); Gent d’Oliva (La Safor) Units x Valencia (Ribera, Camp de Túria, València).