• REUNIÓ AMB LA CONSELLERA DE SANITAT, CARMEN MONTÓN.

  20151007_171227

  Dimecres, 7 de setembre, tenia lloc a Denia la reunió amb la consellera de Sanitat Pública i Sanitat Universal, Carmen Montón, i la xarxa d’alcaldes (on cal destacar l’absència dels primers edils del PP) per la recuperació de la gestió de la sanitat pública a la Marina Alta. La consellera va estar acompanyada per la secretària autonòmica de Salut Pública, Dolores Salas, el subsecretari autonòmic de Sanitat, Ricardo Campos, el director general d’Assistència Sanitària, Rafael Sotoca, i la directora general de l’Alta Inspecció Sanitària, María Luisa Roselló.

  Afirmava la consellera que la seua intenció és fer complir el contracte a Marina Salud i que d’existir totes les garanties jurídiques, es procedirà a la rescissió del mateix abans del 2023.

  Sanitat investigarà un total de 16 qüestions que afecten a les inversions, la substitució de facultatius o el funcionament d’Uregències, entre altres. El primer pas per a dur a terme la investigació és realitzar una auditoría d’infraestructures e inversions, i que també inclourà una auditoría de la qualitat assistencial que està rebent la ciutadania d’aquest departament de salut. Per dur a terme aquestes mesures hauràn de treballar en equip la Conselleria, els Ajuntaments i el Comisionat.

  L’objectiu prioritari de la Generalitat és proporcionar una sanitat pública, universal i de qualitat, assegurava Montón.

  IMG_20151008_000851