Navigation

Qui som Ciutadans de Pego Independents?

Ciutadans de Pego (CTPG), és un partit polític fundat a inicis de l'any 2007, d'àmbit d'actuació local de la Vila de Pego, constituït per a contribuir democràticament a la determinació de la política local.

El partit Ciutadans de Pego, es constitueix com un partit d'ideologia de centre reformista, inspirat en els valors de la llibertat, la democràcia, la tolerància i al servei dels interessos generals de la Vila de Pego. Els nostres postulats defensen la dignitat de l'ésser humà, així com els drets i llibertats que li són inherents. Defensem la llibertat de pensaments religiosos, la pau social i el respecte dels drets humans. Promovem dins de l'economia de mercat, la modernització de la nostra societat, la cohesió social i la igualtat d'oportunitats entre tots els ciutadans, així com la seua participació en la vida política de la Vila de Pego.

En el nostre partit, coexisteixen persones tant de centre­esquerra com de centre­dreta, que ni creuen ni confien en les polítiques dels grans partits, ni en les seues estructures jeràrquiques. Per això, som una formació política oberta a aquelles persones de centre, que anteposen els interessos de Pego i dels seus ciutadans, a les voluntats polítiques dels partits d'àmbit regional o nacional. Estem oberts a aquells ciutadans que es senten identificats amb nosaltres i vulguen treballar per a Pego, per millorar la seua qualitat de vida i la dels pegolins.

Actualment, al costat de molts altres municipis de la comarca de la Marina Alta ila província d'Alacant, formem part de la Federació de Partits Independents, d'àmbit autonòmic, espai en el qual compartim experiències de govern i d'informació política amb altres partits independents, cada dia més nombrosos a causa del descontent que van generant les grans formacions polítiques, que anteposen moltes vegades els interessos del partit als dels ciutadans.