• I tu, que faries?

    logoweb

    Enguany tindrem eleccions municipals i des de Ciutadans de Pego, volem continuar treballant pel nostre poble. Com sabeu, som un partit local i no depenem jeràrquicament de ningú. Després d’anys d’experiència i des de reflexions fetes pels nostres simpatitzants considerem que hem de canviar la forma de fer les coses i qui ha de plantejar les necessitats que tenim som els mateixos pegolins, per això i des del trellat, us donem l’oportunitat de poder plantejar un programa electoral que done cabuda a la voluntat d’aquelles persones que consideren que poden aportar idees positives per al nostre poble.

    Així que, voldríem saber tu que faries, que proposaries, per a que eixe programa que anem a configurar reflexe al màxim la voluntat dels pegolins i les pegolines, fet per vosaltres i per a vosaltres. Som conscients que poden haver propostes impossibles o molt difícils de realitzar, en aquest cas, les debatrem i us donarem l’explicació dels pros i contres.

    Si estàs preocupat pel teu poble i el seu futur, col·labora amb nosaltres i envia’ns les teues propostes al següent correu electrònic: ciutadanspego@gmail.com