• L’IMPERATIU LEGAL I LA PROPAGANDA ELECTORAL.

  P1340574-300x225

  L’IMPERATIU LEGAL I LA PROPAGANDA ELECTORAL.

  Hi ha qui diu que reduir el tipus impossitiu del’IBI per l’exercici 2018 és fer “propaganda electoral”. Jo pregunte, tenint en compte que no és la primera vegada que es baixa el percentatje que reb l’Ajuntament de l’IBI, presentar una moció sobre allò que s’acaba d’aprovar en el primer punt de l’ordre del dia del mateix Plenari, com es diu? En valencià ho cridem : “ penjar-se les medalles”.

  20171006_115749_resized

  Amb aquestes paraules, vull fer una reflexió a aquells que són regidors per “imperatiu legal”, o siga que juguen unes altres regles del joc que tots sabem quines són, i és la seguent: assabentat de la seua gran sabiduria contable, que llàstima no haver disposat d’algún d’ells els darrers dos messos quan s’han estat fent els càlculs de les possibles baixades de recaptació i quadrant els números de la comptabilitat municipal amb la finalitat que aquesta reducció de l’IBI no afecte a ningun dels serveis que es presten al ciutadà de Pego. Si haverem sabut que amb una moció d’una pàgina, tot es solucionava, no haverem fet tota eixa feina. Ah! I publicar com a propi un fet ja aprovat per Plenari i atribuir-se’l ells des de la pàgina d’un partit polític, com es diu?, teniu raó, això si que és propaganda partidista i conegut com a “plagio”. Senyores i senyors de Compromis, continuen així que, per imperatiu legal, van bé.
  Com a Regidor d’Hisenda i des de la postura que sempre s’ha mantés per part de Ciutadans de Pego, continuem i continuarem treballant per el nostre poble.

  *Foto: Ràdio Pego